Meniu
Cosul tau

In alte limbi

Lucrare de referinta in domeniul prelucrarii lemnului, manualul este utilizat de zeci de ani, cu actualizari permanente,  in Scolile Profesionale de Profil din Germania, Austria, Elvetia, etcLucrarea a ajuns deja la EDITIA 25 !!!Pentru mai multe informatii despre cuprins si continut APASATI AIC..
204,75 RON
Fără TVA:195,00 RON
"Electricity now!" a fost conceput ca un manual pentru lecții de engleză legate de materie la școlile profesionale pentru domeniul electric și industrial. Cu toate acestea, lucrarea poate fi utilizată și la predarea la școala profesională, liceul profesional sau școala tehnică. Datorită relevanței t..
94,50 RON
Fără TVA:90,00 RON
Considerata "Europe Reference Book for Automotive Technology", aceasta lucrare nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui elev, student, tehnician sau doar pasionat de tehnica auto.In cele aproape 800 de pagini, se gasesc informatii esentiale pentru cei care lucreaza in domeniu, de la "cum se m..
295,00 RON
Fără TVA:280,95 RON
Aceasta lucrare este un "Caiet de Curs pentru lucrarea "Modern Automotive Technology". Cu ajutorul fiselor din aceasta carte, elevii sau studentii pot aprofunda si isi pot verifica cunostintele acumulate in urma studiului lucrarii  "Modern Automotive Technology"Din cuprins: Service - ..
152,25 RON
Fără TVA:145,00 RON
Electrical Engineering - Tables, Standards, Formulas
Nou Hot Precomanda
Aceasta lucrare este absolut indispensabila tuturor celor care lucreaza in domeniul electric sau electrotehnic, elevilor din scolile profesionale sau studentilor.Prezentarea este extrem de clara iar informatiile sunt usor de gasitIn cuprins se regasesc date incepand de la tehnologia comunicatiilor, ..
195,00 RON
Fără TVA:185,71 RON
Electrical Engineering
Nou Hot Precomanda
Aceasta lucrare acopera necesarul de informatii in domeniul educational pentru domeniul electric si electrotehnicEa ofera de la  notiuni de baza la notiuni la nivel de expert in domenii precum prelucrarea metalelor, inginerie mecanica, etcLucrarea este destinata atat Scolilor Profesionale ..
295,00 RON
Fără TVA:280,95 RON
Aceasta lucrare acopera necesarul de informatii in domeniul educational pentru domeniul mecanicEa ofera de la  notiuni de baza la notiuni la nivel de expert in domenii precumprelucrarea metalelor, inginerie mecanica, etcLucrarea este destinata atat Scolilor Profesionale sau Facultatilor ca..
295,00 RON
Fără TVA:280,95 RON
Aceasta lucrare acopera necesarul de informatii in domeniul educational pentru domeniul mecanic fiind cea mai complexa culegere de tabele si formule destinate acestui sectorEa ofera de la  notiuni de baza la notiuni la nivel de expert in domenii precum prelucrarea metalelor, inginerie meca..
195,00 RON
Fără TVA:185,71 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies