Meniu
Cosul tau

Manuale tehnice

Tehnologia Automobilului Modern Tehnologia Automobilului Modern
Nou Hot
Lucrarea, aflata la prima editie in limba romana, este o editare a manualului utilizat ca standard in scolile similare din Germania, inca din 1948 si ajuns in prezent la editia 30 !!!Lucrarea este destinată atat utilizării în formarea iniţială cat  şi in perfectionarea continuă în profesiile le..
295,00 RON
Fără TVA:280,95 RON
DISPONIBIL DOAR PENTRU PRECOMANDĂ ! Aceasta lucrare este prima ediție în limba română a lucrării Restaurant und Gast, editată de grupul german Europa Lehrmittel - PfannebergManualul este iutilizat la lucrare de referință în școlile din domeniul industriei ospitalității din Germania, Austria, El..
330,00 RON
Fără TVA:314,29 RON
Ingineria Metalelor Ingineria Metalelor
Nou Hot
Manualul, aflat la prima editie in limba romana, este o editare a manualului utilizat ca standard in scolile similare din Germania, inca din 1948 si ajuns in prezent la editia 57 !!!Manualul este in prezent utilizat in cele mai importante Scoli Profesionale in Sistem Dual din Romania, de exemplu : S..
295,00 RON
Fără TVA:280,95 RON
Aceasta lucrare este complementara manualului de Ingineria Metalelor si contine principalele formule si tabele la care se face referire in manualCuprinsMatematica TehnicaFizica TehnicaDesen TehnicStiinta materialelorOrgane de MasiniIngineria ProductieiAutomatizări şi Tehnologia Informaţiei Spec..
195,00 RON
Fără TVA:185,71 RON
Inginerie Electrica Inginerie Electrica
Nou Hot
Manualul, aflat la prima editie in limba romana, este o editare a manualului utilizat ca standard in scolile similare din Germania, inca din 1948 si ajuns in prezent la editia 30  !!!Manualul este in prezent utilizat in cele mai importante Scoli Profesionale in Sistem Dual din Romania, de exemp..
295,00 RON
Fără TVA:280,95 RON
Inginerie Electrica - Tabele, Standarde, Formule Inginerie Electrica - Tabele, Standarde, Formule
Nou Hot
Manualul, aflat la prima editie in limba romana, vine in completarea manualului de Inginerie Electrica  si este un instrument indispensabil atat elevilor si studentilor de la scolile cu profil electric, electronic si de tehnologia informatiei, cat si celor care lucreaza in aceste domeniiManualu..
195,00 RON
Fără TVA:185,71 RON
Manualul Bosch de electricitate și electronică auto - Sisteme și Componente, Rețele și Acționări hibrid Manualul Bosch de electricitate și electronică auto - Sisteme și Componente, Rețele și Acționări hibrid
Nou Hot -18 %
Acesta este un ghid complet de referință pentru electricitatea și electronica auto.În acest manual, diferite subiecte sunt abordate într-un mod concis, dar descriptiv, susținut de diagrame, grafice, fotografii și tabele, permițând cititorului să înțeleagă mai bine subiectul. Sunt prezentate subiecte..
450,00 RON 550,00 RON
Fără TVA:428,57 RON
MANUALUL VOPSITORULUI AUTO, este prima editie in limba romana a editiei a 3-a in limba germana, aparuta in 2013, a lucrarii “FachwissenFahrzeuglackierer”, lucrare de referinta in domeniu, utilizata atat ca manual de studiu in scolile de specialitate cat si ca lucrare de baza in activitatea unitatilo..
250,00 RON
Fără TVA:238,10 RON
Mașini agricole și pentru construcții Mașini agricole și pentru construcții
Nou Precomanda
DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDA !!!!Realizată într-un tiraj limitat la 600 de exemplare, MAȘINI AGRICOLE ȘI PENTRU CONSTRUCȚII este traducerea în limba română a celei de-a 2-a ediții a lucrării ”Fachkunde Land- und Baumaschinentechnik”, editată de prestigioasa editură EUROPA LEHRMITTEL din Germania.În ..
360,00 RON
Fără TVA:342,86 RON
Tehnologia Bicicletelor Tehnologia Bicicletelor
Nou Precomanda
DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDA !!!!Realizată într-un tiraj limitat la 800 de exemplare, TEHNOLOGIA BICICLETELOR este traducerea în limba română a celei de-a 8-a ediții a lucrării ”Fachkunde Fahrradtechnik”, editată de prestigioasa editură EUROPA LEHRMITTEL din Germania.Lucrarea nu trebuie să lipsească..
275,00 RON
Fără TVA:261,90 RON
Lucrarea TESTE DE EVALUARE PENTRU MECANICII AUTO este o lucrare de referinta in domeniu, fiind utilizata atat ca material didactic in Scolile Profesionale si Liceele Tehnologice din Germania, Elvetia, Austria, etc cat si ca material de pregatire pentru mecanicii si electricienii auto ce se pregatesc..
165,00 RON
Fără TVA:157,14 RON
DISPONIBIL DOAR PT PRECOMANDA !Lucrarea TESTE DE EVALUARE PENTRU MECANICII AUTO este o lucrare de referinta in domeniu, fiind utilizata atat ca material didactic in Scolile Profesionale si Liceele Tehnologice din Germania, Elvetia, Austria, etc cat si ca material de pregatire pentru mecanicii si ele..
165,00 RON
Fără TVA:157,14 RON
Tehnologia Motocicletelor Tehnologia Motocicletelor
Nou Precomanda
DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDA !!!!Realizată într-un tiraj limitat la 800 de exemplare, TEHNOLOGIA MOTOCICLETELOR este traducerea în limba română a celei de-a 4-a ediții a lucrării ”Fachkunde Motorradtechnik”, editată de prestigioasa editură EUROPA LEHRMITTEL din Germania.Lucrarea nu trebuie să lipsea..
275,00 RON
Fără TVA:261,90 RON
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies