Meniu
Cosul tau

Dreptul Muncii

Atentie, Codul muncii s-a modificat!Va oferim IN PREMIERA textul actualizat al Codului muncii, cu respectivele modificari scoase in evidenta, pentru a fi usor de urmarit!Date tehnice:Pagini:280Format: CDAnul aparitiei:2017Lucrarea "Codul muncii republicat si actualizat la zi" se diferentiaza de alte..
99,75 RON
Fără TVA:99,75 RON
Dosarul salariatului cuprinde toate informatiile despre angajat. El constituie dovada clara ca dvs. ati respectat sau nu prevederile legale din Codul muncii sau din celelalte acte normative in vigoare, adica daca dvs. ati respectat obligatiile ce va revin si drepturile angajatului dvs.Acesta este si..
169,05 RON
Fără TVA:169,05 RON
CD Totul despre pontaj si programul de lucruVa oferim un CD ce contine 77 de raspunsuri pentru cele mai sensibile probleme legate de pontaj, programul de lucru si timp de munca, insotite de:comentarii ale specialistilor asupra prevederilor legale despre:timpul de lucruorele suplimentareorele de noap..
95,55 RON
Fără TVA:95,55 RON
Atentie, Codul muncii s-a modificat!Va oferim IN PREMIERA textul actualizat al Codului muncii, cu respectivele modificari scoase in evidenta, pentru a fi usor de urmarit!Date tehnice:Pagini:280Format:A5Anul aparitiei:2017Lucrarea "Codul muncii republicat si actualizat la zi" se diferentiaza de alte ..
99,75 RON
Fără TVA:99,75 RON
Care sunt etapele obligatorii pe care le urmati atunci cand faceti angajari?Aflati informatii esentiale in lucrarea: Procedura completa la angajare.Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR!Relatiile de munca intre angajator si angajati sunt reglementate de nu mai putin de 37 de acte normat..
149,10 RON
Fără TVA:149,10 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies