Meniu
Cosul tau

Management

Evaluarea angajatilor in 8 pasi: Simplu. Rapid. Eficient.CD-ul Evaluarea angajatilor in 8 pasi reprezinta unicul instrument de pe piata de profil care va ajuta sa rezolvati problema evaluarii angajatilor cat mai rapid si cu efort minim. Iata 3 motive esentiale pentru care ar trebui sa acordati ..
68,25 RON
Fără TVA:68,25 RON
Redactati ORICE document de Legislatia muncii si Salarizare in 2 timpi si 3 miscari!Usor, rapid si fara batai de cap!Va oferim acum instrumentul de lucru care va ajuta sa rezolvati problemele departamentului de legislatia muncii si salarizare, punandu-va la dispozitie, cu 1 singur click, orice formu..
84,00 RON
Fără TVA:84,00 RON
Se spune ca microintreprinderea este mai rentabila fiscal decat PFA.Dar acest lucru este valabil numai pentru cine nu stie sa isi minimizeze impozitele si contributiile!Cititi Legea explicata de specialisti si Studiile de Caz necesare fiecarei situatiiCodul fiscal a adus noi reguli in ceea ce prives..
129,15 RON
Fără TVA:129,15 RON
CD Totul despre pontaj si programul de lucruVa oferim un CD ce contine 77 de raspunsuri pentru cele mai sensibile probleme legate de pontaj, programul de lucru si timp de munca, insotite de:comentarii ale specialistilor asupra prevederilor legale despre:timpul de lucruorele suplimentareorele de noap..
95,55 RON
Fără TVA:95,55 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies