Meniu
Cosul tau

Rentrop & Straton

Cum sa eviti orice amenda pe care ANAF vrea sa ti-o aplice pentru încalcarea legislatiei privind regimul de microintreprindereLucrarea pe CD Contabilitatea microintreprinderilor iti dezvaluie acum toate aspectele vitale care conditioneaza pastrarea unor inregistrari contabile perfecte pentru microin..
133,35 RON
Fără TVA:133,35 RON
Evaluarea angajatilor in 8 pasi: Simplu. Rapid. Eficient.CD-ul Evaluarea angajatilor in 8 pasi reprezinta unicul instrument de pe piata de profil care va ajuta sa rezolvati problema evaluarii angajatilor cat mai rapid si cu efort minim. Iata 3 motive esentiale pentru care ar trebui sa acordati ..
68,25 RON
Fără TVA:68,25 RON
Redactati ORICE document de Legislatia muncii si Salarizare in 2 timpi si 3 miscari!Usor, rapid si fara batai de cap!Va oferim acum instrumentul de lucru care va ajuta sa rezolvati problemele departamentului de legislatia muncii si salarizare, punandu-va la dispozitie, cu 1 singur click, orice formu..
84,00 RON
Fără TVA:84,00 RON
Se spune ca microintreprinderea este mai rentabila fiscal decat PFA.Dar acest lucru este valabil numai pentru cine nu stie sa isi minimizeze impozitele si contributiile!Cititi Legea explicata de specialisti si Studiile de Caz necesare fiecarei situatiiCodul fiscal a adus noi reguli in ceea ce prives..
129,15 RON
Fără TVA:129,15 RON
Atentie, Codul muncii s-a modificat!Va oferim IN PREMIERA textul actualizat al Codului muncii, cu respectivele modificari scoase in evidenta, pentru a fi usor de urmarit!Date tehnice:Pagini:280Format: CDAnul aparitiei:2017Lucrarea "Codul muncii republicat si actualizat la zi" se diferentiaza de alte..
99,75 RON
Fără TVA:99,75 RON
Dosarul salariatului cuprinde toate informatiile despre angajat. El constituie dovada clara ca dvs. ati respectat sau nu prevederile legale din Codul muncii sau din celelalte acte normative in vigoare, adica daca dvs. ati respectat obligatiile ce va revin si drepturile angajatului dvs.Acesta este si..
169,05 RON
Fără TVA:169,05 RON
CD Totul despre pontaj si programul de lucruVa oferim un CD ce contine 77 de raspunsuri pentru cele mai sensibile probleme legate de pontaj, programul de lucru si timp de munca, insotite de:comentarii ale specialistilor asupra prevederilor legale despre:timpul de lucruorele suplimentareorele de noap..
95,55 RON
Fără TVA:95,55 RON
Atentie, Codul muncii s-a modificat!Va oferim IN PREMIERA textul actualizat al Codului muncii, cu respectivele modificari scoase in evidenta, pentru a fi usor de urmarit!Date tehnice:Pagini:280Format:A5Anul aparitiei:2017Lucrarea "Codul muncii republicat si actualizat la zi" se diferentiaza de alte ..
99,75 RON
Fără TVA:99,75 RON
Care sunt etapele obligatorii pe care le urmati atunci cand faceti angajari?Aflati informatii esentiale in lucrarea: Procedura completa la angajare.Caiet de lucru pentru angajatori si manageri de HR!Relatiile de munca intre angajator si angajati sunt reglementate de nu mai putin de 37 de acte normat..
149,10 RON
Fără TVA:149,10 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies